Türkiye'de yapılmakta olan bütün yarışmaları, özellikle ödüllü olan yarışmaları buradan duyuruyoruz. Bilgi yarışmasından video yarışmasına kadar bütün yarışmaları buradan takip edebilirsiniz.

Hakkında

Loto, Toto, iddia gibi şans oyunlarının büyük rağbet gördüğü günümüzde bildiklerinizi, ilgilendiğiniz hobinizi veya yeteneğinizi paraya veya ödüle dönüştürmek tamamen sizin elinizde. Bilgisini ölçmek, bilmenin hayacanını yaşamak ve bilgisinden dolayı ödül kazanmak isteyenler için... Devamı

Hakkında

Loto, Toto, iddia gibi şans oyunlarının büyük rağbet gördüğü günümüzde bildiklerinizi, ilgilendiğiniz hobinizi veya yeteneğinizi paraya veya ödüle dönüştürmek tamamen sizin elinizde. Bilgisini ölçmek, bilmenin hayacanını yaşamak ve bilgisinden dolayı ödül kazanmak isteyenler için bu site ansiklopedik bir kaynak niteliğinde olacaktır. Sadece bilginizi değil fotoğrafçılık, edebiyat, program, müzik yeteneğinizi de test etme imkanınız çok fazla. Sizin de yeteneğinizi segileyebileceğiniz ve hatta başarılı olup ödül kazanabileceğiniz bir yarışma mutlaka vardır.

Kimi zaman yarışmalarda başarılı olanlara verilen hediyeler belki de yıllarca para biriktiererek alabileceğimiz türden oluyor. Bir video yarışmasından sıfır kilometre bir araba kazanmış bir arkadaşımın teşvikiyle açtığım bu sitenin rekabeti seven yarışmacılara bol hediyeler kazandırmasını umuyorum.

Dereceye giren yarışmacılara verilen ödül yelpazesi oldukça geniş. İlan edilen yarışmalara katılarak mp3 çalar, ipod, cep telefonu, telsiz telefon, kitap, ansiklopedi, beyaz eşya, her nevi elektronik eşya, otomobil, bilgisayar, notebook, kontör, webcam, makyaj malzemeleri, gıda paketleri, dergi, CD, tatil gezisi, eğitim gezisi, mavi yolculuk ve en önemlisi nakit para kazanabilirsihniz.

Herkese başarılar.

Hiç yorum yok:

Kitap Ödüllü Yarışmalar

Kampanyacı

Kampanya Dünyası

Hosting
hit counters